Oncelikle herkese merhaba ve selam olsun size kknın onurlu kadınları. Ohom ohom
Konularımı da şuraya bırakayım, sonra kimse aman ben bilmiyorum, anlamadım demesin.
Bir konuşma yorumlar mısınız? Herkese iyi geceler dilerim. Hanımlar size bir konuşma hakkında duşuncenizi sormak istiyorum. Daha once de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadına, aynı yerde calıştığı ve sevgilisi olan bir erkekten gelen mesaj bu. Hatta aynı yerde calışıyorlar ve karantinaya girince 15-20 gun kurumda kalıyorlar...
www.kadinlarkulubu.com

Ve rahatsızların toplanıp geldiği, dananın kuyruğu koptuğu konum.
Bakın hizmetten hic kacınmadım, cunku bu insanlar da bunu yapmayı alışkanlık haline getirmişler.
Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar? Hanımlar merhaba. Dun gece bir konu actım ve yorumlarınız cok faydalıydı kibar ya da katı. Ozel bir bakımevinde calışan evli hemşire ve hasta bakıcının arasındaki ilişkinin, etik olmadığı ve yuva dağıttığı gerekcesiyle bu kurum şikayet edilebilir mi, işten cıkarılmaları sağlanabilir mi? Ki...
www.kadinlarkulubu.com

Sizin kotu niyetli ve kitapsız biri olduğunuzu artık tartışmam bile.
Cunku siz konularımı okuyup yorum yapmışsınız ama kahve yaptı diyerek beni gommek icin yalan soylemeyi karaktersizliğinize gargara yaptırmışsınız. Gargara dedim cunku belli ki sizin icin bu tarz bir adilik ancak gargara olur.

Kadına yapamam diyip baba korkusundan, yengeden hırs alınıyor demişsiniz. Ben Allahın izniyle kimseden korkmam eğer kotu biri olmasaydınız babamla kavgalarımı da, polis cağırmamı da yazardınız oraya ama sizin derdiniz beni nakavt etmek. Yalancı şahitlik yaptıran avukatlara benziyorsunuz.

Sorulan soruda babanızın hakkından geldiyseniz, kadının da gelirsiniz (abimin eş musveddesi kastedilen) ben de onun icin kadına yapamam buyuğumun, abimin eşi yakışmaz anlamında, yapamam dedim.
Kaldı ki ben, babamın metresiyle bile tartışmadım cunku burada adi kişilik babam, ilk olayı değil.

Size gelince, bir adamın ihanet yuzunden ağlamasını aşağılamışsınız, aşağılıksınız başka bir şey demeye gerek yok.

Ablamın olayını bilen yoktu. Yenge musveddesini de ben ihbar etmedim. Oğrenilmiş olaya cozum bulmaya calışıyordum. Ayrıca ben ablamı, babasına cephe alan 18 yaşındaki oğlu da dahil olmak uzere, gereken kişilere soyledim.
Bu yuzden goruşmuyoruz, engelledi beni.

Zaten ablamın sırrını sakladığım icin Allah belamı verdi anksiyete, ritm bozukluğu vs.
Şimdi kesseler hicbir şeyi saklamam ve haksızı korumam.

Cok muhim değil ama size de cevap vereyim. Kurumda, hastaları oynatan hemşireler videolar cekiyorlardı, bu olaydan hemen once oğrendim. Ayriyeten şikayet etmek isteme nedenim bu.

Babam veya annem haksız olan, kotuluk yapan kim olursa olsun ben, Allahtan başka kimseden korkmam.
Yine diyorum kotusunuz, cunku konularımdaki mucadelemi okuduğunuz, yaptıklarımı bildiğiniz halde boyle yazmışsınız. Hilekarsınız.

Alkolik ve uyuşturucu mudavimi abim olsaydı zaten emin olun haberlerde duyardınız. Kendisi şu an halen goruştuğu kadınları dovup, sovuyor ama işin garibi kadınlar da boyle adamları tercih ediyor sanırım kısmeti hic kapanmıyor.

Ben en son bağırırken yakalayınca ayıp değil mi dışarıda bağırıyorsun, babamı goruyorum karşımda şu an dedim. Ona da susmadım yani.
Kavga da sevgilisinin abimi, arkadaşımdan kıskanmasından cıktı.

Benim iki abim, bir ablam var.
Diğer abimin asla işi olmaz boyle şeylerle, gunahını da almış oldunuz boylece. Konularımda iki abim olduğunu da yazmıştım, işinize gelmemiş. O katip karisine de duyurun, o kadar zahmet edip, adam yerine koyup yazdım.

Siz zeki bir kadınsınız takdir ettim, anlamışsınız ya da art niyetli değilsiniz.

Sizin gorumce fobiniz var sanırım, ismi bile yazamıyorsunuz ama korkmayın, hepsi aynı değil.
Tabi haksızlık yapmadığınız surece!

Sana gelmek icin cok sabırsızlandım. Bence sen bir rahatsızsın. Cunku konumu okurken fark ettim, hep sinsilik yapıp, uyeleri başka teorilere cekmişsin. Ya cinsel sapkınlıkların var aldatmaktan haz duyduğun icin savunucusun ya da bir kere ahlaksızlığın dibind vurdum zaten, herkes benim gibi olsun diyorsun. Hangi abim olduğunu da yukarıya yazdım, senin icin yazasım yok gizemlisapık

Zinanın suc olmaması zaten buradaki bazı şahısları coşturmuş. Erkeklerden altta kalmayalım derken, alttan kalkamamışlar.

Doğduğum aileyi ben secmedim ama kabullenmedim de. Siz ailemin yaptıklarıyla,benim prensiplerimi yargılamışsınız.
Evet aynen de oyle, ben ahlaksızlığı gorerek yaşayan biri olarak en buyuk cumleyi de kurarım, dersi de veririm.

Cunku ben tum bunların arasında zor yolu sectim,savaştım.
Psikolojimi,imkanlarımı,bedensel sağlığımı feda ettim. “Sus otur yerinde”cumlenizin ardında edepsiz bir kadının, sinsi guluşunu goruyorum.

Sen bir sus zaten, o kısımları gectik.
Benim evlilerle işim olmuyor, bekar ve makul taliplerim var. Bir kadınla cekişip, kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok. Allaha şukur oyle bir ahlaksızlığım da yok.

Avukat buldum, goruştuk.
O ahlaksızlar işten cıkarıldı.
Bu konuda mağdur olanlara mujdem olsun, diğerlerine gecmiş olsun.

Sizi ellerinizden opuyorum,buyuğum ya da kucuğum olun.
Mudahil olmak istemezdim diyemem,keşke hic olmasaydı bu olay derim. Cunku o benim abim, yarın ben bu durumda olsam aynısını beklerim.İster suclasın, ister teşekkur etsin.

Ben zaten yonlendirme yapmıyorum,sadece bilgi alıp ulaştırıyorum. Kafasını toplayamadığı icin ben konuşarak, espriler yaparak, cozum yolları sunarak caresiz olmadığını, kaybetmiş olmadığını anlatıyorum.

Sizinle yıldızlarımız hic uyuşmadı zaten. Yorumunuzu olumlu beklemiyordum.
Ayrıca sizin aldatan kadınlara karşı bir zaafınız var sanırım, hoşunuza gidiyor.Ya aldatıldınız intikam duygunuz var ya da aldatmayı seven birisiniz en azından durutce kendi guruhunuzu savunuyorsunuz.

İnsanların doğarken boş bir levha olduklarını duşunmuyorum, iyilik ya da kotuluk olduğunu duşunduğumuz davranışlar bence doğuştan geliyor.

Size teşekkuru borc bilirim. Eğer konularıma şoyle bir goz attıysanız asla adam kayırmadığımı, adaletsizlik yapmadığımı gorursunuz.O yorum yapanlar gercekten art niyetli,kotu kalpli ve iftira atabilecek curette ilk insan oluşumları.

Senin aklın var mı ki bir şey gelsin.
O kadar yorum okuyup,beğenmemişsin, kankilerini desteklemişsin ve aniden dun gece geliyor he.
Gizemlisapığın ekurisi falansın herhalde.İftira ve insanları manipule ederek haklı cıkmaya calışıyorsun, zavallısınız.

Şimdi cezama razıyım hakim hanım Mune. Doğruluk her zaman once cezalandırılır. Vanilie

Katibin Ruhu eylulcmre cilek.yagmuru cingozrecai dr_yad gizemliasli A Anooo Rosemiracle astrojurnal S sivaz girlinred giggles KudrAlobar Yabanelma