Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilcede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak goruyor. Akrabalarından 4 kişi geldi once, 3 gun kaldılar, sonra kv geleceği icin gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana kustuler. Ucuncu gunun sonunda hic bir şey demeden evden cıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gun cıkıp gitmediler acaba? 3 gun yedir icir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gun evden bir hoşcakal demeden kacıp gitsinler.

Bu oyle gecti, şimdi bayramdan oturu memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Duşundukce sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden cıldırıyorum. Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, catal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.