merhaba arkdaslar biliyorum bu asla dert değil ama biraz farklı gozlemlere ihtiyacm var.
ben aile apartmanında otuyorum ki hic istememiştim halada istemiyorum...
Uzak ol tatlı ol benm icin mantık hep buydu.en ufak şeylerin bile can sıkıcı olmak durumu hep oluyor bunlardan biride merdiven supurme derdi..
benim cocuğum yok ve eşimle evde durdugumz zaman cok azdir eşim sabah gidip alsam geldigi icin bende gunduz evdeyim ya hic cıkmam yada arkadslarmla ailemle goruşurm yani evde pek değilim dolayısıyla merdivenleri kirleten habire inip cıkan olmuyorm burdakilerinde cocukları var onların oyuncaklarımi dersinz dağıttıklarimi dersiniz hep merdivende. Ki merdivendede hali seriliyor malesef duşunuyorm ben bunları temizlemek supurmek zorunda miyim bendende bekliyorlar bunuda. Onlar da yapıyor ama en cok dağıtan kirleten inen cıkan onlar ve cocukları.
ve ben şuan yapsam mi yapmasammi diye cok ikilemde kaldım cunku bana laf carptırıldı bu konu hakkında. Bende onlar kirletiyor onlar yapsın diye duşunuyorm bir yanimdaburda yaşıyorsun yapmak zorundasın diyor peki sizce a dostlar...?