Kızlar selam
2,5aylık evliyim eşimle severek evlendik o 41 ben 34 yaşlardayız.
İstdn gitmeyi planlıyoruz ev alıp ama sorun şu ki ne zaman bi yere gitmeyi planlasak kızkardesi de oraya yerleşeceğini soyluyor. İlki şoyle bi sohbet esnasında ailecek otururken bizde bandırmaya gidicez dedim ev alıp fln dedim hop bi baktım o da bandırmay yerleşmeye karar vermiş ses etmedim htta o an eşi alla alla benm niye hbrim yok diyince denemek icin bşka bi gun eşim bandırmadan iş bulamayabilirmiş sanayi gelişmemiş sanırım dedim canakkale gundemimizde ama bakalım

bi baktım o da Canakkale yi duşunuyor ne oluyo oldm ama kendi kocasınn bnlardan hbri yok bende bi daha ses etmedim benm eşim surekli bandırmadan ev bakıyor (memleketi) bende kızkardesınn durumunu soyledim ne bileyim ben dedi ev bakarken de 2 ev bakıyor belli dedim bilmiyorsun planlanmanız bu yonde sanırım sacmalama ben kimseyle plan yapmıyorum bak dedi bakıyorum ona da bize de bandırma ya gitmeyiz Balıkesir e Canakkale ye gideriz biz dedi hayırlısı kısmet dedi. Ama benim kafama takıldı sanki kardesi ile plan yapıyormş gibi usteleyemdim

sizce benm kuruntum mu ? Gorumcem biraz duzdur ama pek samimi değilim mesafe hep var .