Nette olsun real hayatta olsun herşeyin bir sistematiği vardır
Kız tavlamanın bile uzerine milyonlarca kez duşunulmuş sokaklarda bir o kadar denenmiş taktikleri vardır..oyle şey olur mu demeyin..bi mystery pua..bi neill strauss diye aratın gorun..
neyse ben asıl soruma geleyim
calıştığım kategori gereği partnerlik şart bana
ama herkesin şikayet ettiği gibi awesom başımıza bela
oysa tek partner o değil , sadece oraya bel bağlamak da sacma zaten
mesela forumda etc network var başı ceken..eşik 1 dolar panelin var zamanı geldi mi senin form yollamana gerek yok fln teliften kapanınca da oduyorlar peşin kendisi soyluyor
bu daha biri..bi suru partner networku var
ama durum şu.. bu adamlar ozgun istiyor..belirli bir izlenme abone istiyor , kabul olduktan sonra filmdir dizidir yukleyebilir koparabildiğin yere kadar koparırsın diyor ama kabul olman icin ozgun bişeyle gel diyor.
ey konumu okuyan partner kanal sahibi vatandaş (awe dışı )
Sen partner olmak icin ne gibi şeyler yaptın ? Korkma teknik verdin mi kazancına bişi olmucak biz zaten awedeyiz olsak oyle de olurduk..
Ha ozgunculuk derken oyle tamamen kendisinin yaptığı ultra kalite kanalları demiyorum..
Atıyorum araba kazalarını fulleyip başına intro fln koyan kanalına ceki duzen veren kişilere benim lafım
Bir diğer deyişle elbette gene emek harcancak ama , en az zaman kaybıyla kendimizi bu networklere ne gibi yollar izleyerek kabul ettiririz..Bunun tekniğini istiyorum
Siz neler yaptınız da partnerli kanallara kabul edildiniz ?
Kısa Zamanda Partner Daveti Aldıttıracak Kanal Yapma Teknikleri..Paylaşımcı Vatandaş Gir İceri
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Kısa Zamanda Partner Daveti Aldıttıracak Kanal Yapma Teknikleri..Paylaşımcı Vatandaş Gir İceri