Merhaba Hanımlar,
Canımı sıkan bir derdim var. 3 seneden beri kurumsalcık bir şirkette calışıyorum. Şuan pandemi nedeniyle evden calışıyorum. Şuan rahatım ama eylul başında buyuk ihtimalle işe donuş yapacağım ama evden calışmaya devam etmek istiyorum cunku başımda bir mudur var kafayı benimle bozdu. Departmanımı bu mudur gelmeden once cok seviyordum az maaşla kendimi geliştirmeye calışıyordum. Bu mudur geldi ben işten soğudum tek ben değil şirkette herkes Allah size kolaylık versin demeye başladı. Ornek verecek olursam benim bir erkek arkadaşım olsun sorguya cekiyordu beni ne mezunu bilmem ne diye cevap vermeyince mobing uyguluyordu. Performans goruşmelerinde senin kendini geliştiğiniz tek şey sigarayı bırakman oldu dedi. Artık şirkette yuzum asık geziyorum. Onceleri haftasonu nobet usulu şirkete geliyorduk herkes beni bu mudurle başbaşa bıraktı. Adam beni darladıkca darlıyordu bir suru gereksiz iş yukude yukledi hergun bir suru rapor hazırlıyoruz normalde genel mudurun boyle bir talebi yokken herkes beni adamın onune attı resmen sonra dayanamayanlar cıktı işten bende cıkmak istiyordum ama hem tecrubesizim hemde tazminatım yanmasın diye devam ediyorum taki yan departmandan arkadaşta cıkıp onun işlerininde bana yıkılmasıyla suan departmanda 3 kişi yok arşiv elemanın işinide benle diğer arkadaş yapıyoruz. Cıkan arkadaşlarında işlerini boluştuk yan departmanda cıkan arkadaşın işleride ben yapıyorum ve ben cok daraldım. İşten cıkmak istiyorum ama evlilik hazırlığı hemde aileme bakıyorum bu nedenle cesaret edemedim. Şuan nişanlımla konuştuğumda sen kpssye hazırlan işten cık tazminatını al tazminatını sizinkilere ver maaşım zamlanıncaya kadar calışıp sonra cıkıyım diyorum. Kendime guvenemiyorum ama buyuk cıkmazda hissediyorum kendimi krizde var ben ne yapmalıyım akıl verin lutfen