Haftaya cok yakın arkadaşımin duğunu var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı duğun yapıyorlar. Duğun acık havada olacak ama cok yakınım olduğu icin cok bozulacak cunku başka arkadaşlarımiz duğun icin şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde cok vaka yok ama bu insanlar buyuk şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama duğun icin de bu riske girilir mi? Cok sinirleniyorum bazen. Bu koronada duğun yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen duğun yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Cunku ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri doner biliyorum. Cok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?