arkadasimin ehliyeti yok ve bana cokta uzakta oturmadigi icin ben birakiyorum onu. Gecen biraktigimda beni cay icmeye davet etti bahcesinde. Esi icerde bir hosgeldin dedi bana ve tekrar iceri gitti. Birkac kez gordum ama samimi falan degilim. Benim ameliyatim icin getir gotur yapmisti arkadasimin kizi ona tesekkur hediyesi almistim hem vardigimda kizina hediyesini veririm diye dusundum. Bana hediye yok mu dedi cagrdi icerden ben de yok eniste dedim. Ikide bir bir seyler bahane ederek geldi sonra surekli beni izledigini farkettim. Gecen gorusmemizde de boyle yapti ama kotu niyetli dusunmedim. Ama bu gittigim gun arkadasim esinden ayrilmak istedigini anlatmisti ve evliliklerinin cok berbat gittigini. Sans vermesini sabirli olmasini istedim...Arkadasim cay getirmeye gittiginde (yardim edeyim dedim hayir sen otur dedi) bu yine icerden zirt pirt geliyor ya yalniz oldugumu gorur gormez yanima geldi. Sana bir sey diyecegim, Keske genc olsaydim. Ahhh ahh genc olmak vardi dedi ve pis pis siritarak gitti. Arkadasim caylarla gelince kayboldu yine. Cok kotu niyetli birisi bu adam. o gunden sonra bir daha arkadasima gitmedim. Haberi de yok onun neden gelmedigimi bilmiyor. Anlatsam daha kotu olur bana inanmaz. Bu yuzden hicbir şey soylemedim. Bu adam 50 kusur yasinda ben de 30. Allah kahretsin onu.