Daha yeni konu acdiydim evliligimle ilgili..neyse kizlar bu sefer kisa kezcem..dun esime ayrilmak istedigimi soyledim onunla mutsuz oldugumu ve gitmek istedigimi..esimde bana bu evliligin bitirmek istemedigini soyledi sevdigini bi yuva kolay yikilmamali ortada iki cocuk var onlari dusunmem gerekdkgini soyledi.. ama ben cok dusundum ben gercekden bu adamla mutsuzum evet cocuk olmasa iyi olurdu ama ben bu evlilikde mutsuz oldugum surece bunlari cocuklara yansimicskmi? Dogumdsn sonra lohussa donemi basliyor kendimi dusunuyorum cunku ben iyi olmasan brn iki cocugs emziremem belki duygusal acidsn daha yipranirim..dun ayrilmak istedigimi soyledim ve ayri uyuduk ve sabah sarilip opdu ise gitmeden ve sabah hic birsey olmamis gibi gunaydin mesajlari yaziyor..ya ne yapmaya calisiyor bu adam? Simdi mi aklina geldi? Ama ben gercekden kafamda bitirdim onunla barisssm yine bir kac hafta sonra tartiscaz ben yine mutsuz olcam ve ailemin yanina donmek istiyorum artik bu evlililden cok yiprandim ama esim anlamiyor sorun bendeymks ben kendi kendime mutsuz oluyormusum gibi sozler..ona artik sevgi gostermiyormusum gibi laflar..mutlu bi kadin sevgisini gostwrmez mi? Esini el ustunde tutmaz mi? Yazdim ona tekrar kararimin arkasindayim diye ve o yine beni sucluyor vicdanim rahat olmasin diye kotu kotu seylrr diyor simdi de cocuklari dusunuyor ayrilcaksakda cocuklarin gelecegini konusalim diyor ve ayni avukatta gidicekmisiz dilekcr vercekmisiz.. kusura bakmayin yine uzun oldu