Bayramımı zehir ettiler abimin karısı olacak o kadın uzuun mesaj doşeyip icini rahatlatırken (Zaten hep bana denk geliyor boyleleri) Allah bilir abimin icini yiyordur .
Hamileliği beklerken adet olduğu ,hamile olmadıgı icin tum sinirini benden cıkardı.

Ben sustum alttan aldm o aksam buraya konu actım onlar haklı dediniz ama oyle değil işte.

Haklı değiller cunku gecmiş konuları da kattılar. Karısı ağlayınca abim olacak insan da gaza geldi bana saydırdı. Ağlama sebebi de cok sacma.Whatsapptan engellediler ikiside

O gece stresten uyuyamadım midem ağrıdı atak gecirdim ensem yandı ertesi gun yataktan olum kalktı onlar yuzunden. Yemek yiyemedim cocuğumla ilgilenemedim hatta babası baktı ona o gun. Cunku kucucuk şeyi kocaman kavgaya donuşturduler ..
Hatta bana dedi ki sende hala olunca benden resim bekleme diyor. Yani gelin kişisinin cocuğu olunca bama resim atmıcakmış....

Ben bugune kadar onlar ne zaman istedilerse attım onlara resim.

Şuan cocukları olmuyor. Cocukları olunca bana foto atmıcakmış oyle diyor karısı.

Ertesi gun telefonu kontrol ediyordum engeli kaldırmamışlardı. Akşama doğru abm engeli kaldırdı.

Naber yazdı efendim dedm Ozur diledi. Anneme bırsey olursa biz iki kardeş kalacağız dedi beni affet vs dedi ama tabi karısının suclu oldugnu katmıyor işin icine. Hatta abim bana teklif sundu ortada cok buyuk birşey olmadıgı halde kanlı bıcaklı olmadııgmız hÂlde bana teklifinde şoyle dedi:

Ya birbirimizi boyle kabul edicez yada omur boyu goruşmeyecz.

Bu ne demek oz abi ya oz abi kız kardeşine boyle bırsey diyebilir mi. Sanki milyarları boluşemiyoruz....Acaba bu lafı da karısı mı soyletti gunahı boynuna.

Sessiz gorunenden korkacaksın. Sessiz atın tekmesi ağır olur. Bizim ailedeki herkes gelini hep over sessiz diye. (Benim icim dışımdadır sessiz değilimdir)
Benim taraftaki herkes sessiz insanı cok sever.
Fakat eşimin ailesi (ben yeni evliyken ben de sessizdim,gorumcem pasif insanları sevmediğini soylemişti deli dolu olacakmışsın işte eşimn tarafı da sessizleri sevmiyor)

Demek istediğim abmn karısı sessiz gorunse de yıllardır tanıyorum sessiz falan değil barut gibi sinirli. Caktırmamaya calışıyor....!

Abim e bizim yanımızda oğlum die diyordu oyle hitap ederdi abime sinirlenince. Zaten benm kucuk hatamı cocuğunun olmamasıyla birlikte sinirlenerek bana patladı.

Abim bile oyle dedi . Sana patladı dedi. Yengen senden ozur bekliyor ara onu konuşun dedi.

Duşunun bana soylediği laflara rağmen ben onu aradım one yaptı biliyor musunuz?

Meşgule attı

Hemen abime dondum yazdım "karını aradım meşgule attı haberin olsun"
O da tmm aksam konusurm onunla dedi.

Asıl sorum şu: siz de hatalısınız ama karşı taraf o hatanızı cook buyuttu iş farklı yerlere gitti bundan sonra ona gore davranırız dendi. Sonra abm hatasını anlayıp ozur diledi vs ama ben karısı da suclu olmasına rağmen , kalbimi cok kırmasına rağmen onun yuzunden atak gecirmeme rağmen abm dedi diye onun hatrına aradım o meşgule attı. Artık konuşmuyoruz.

Ne yapacağım Allah abime coooook sabırlar versin o kadınla.... ( abim zaten kinci değildir)