İyi geceler sevgili KK uyeleri. Hayatımda cok onemli bir yolda ilerliyorum ve en doğru kararı almam lazım. Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
2 aydır biriyle beraberim. Kendisi ilk gunden beri bana karşı cok kibar, anlayışlı ve ozenli yaklaşan biri. Daha cok yeni olmamıza rağmen birkac aya nişanlanmayı duşunuyoruz, birbirimizle ilgili her şey icimize siniyordu ama benim aklıma dun gece bir konu takıldı. Ben ilişki icinde saygıyı cok onemseyen biriyim. Hakaretti kufurdu beni ilişkiden direkt olarak soğutur, kolay kolay da affetmem. Dun gece erkek arkadaşımla bir garip olay yaşadık bilmem yanlış mı duşunuyorum; siz yorumlayın lutfen. Dun gece erkek arkadaşım bende kaldı. Dun işyerinde cok yoğun bir gun gecirmişti erkenden uyuduk. Gece yarısı ben uşumeye titremeye başladım onu uyandırdım bana kalın şeyler getirmesi icin. Uşumekten yerimden kalkamadığım icin ondan istemek zorunda kaldım oyle bir uşumek, zangır zangır titriyordum. Ateşimi olctum yuksek cıktı. Erkek arkadaşım ılık duş alırsam iyi geleceğini ve kalın hırkalarla yatmamın kotuleştireceğini soyledi. Ben de ısrarla ustume kalın şeyler istedim cunku duşa gidecek halim yoktu. Ben ısrar edince bana donup salak mısın daha kotu olup havale gecireceksin dedi, cok cok bozuldum. Sonra kendim kalktım ustume ne alacaksam aldım. Hep uyur uyanık halde bu arada. Sabah da cok bozulduğumu soyledim, bana hicbir şey hatırlamıyorum cok ozur dilerim cok uykum vardı dedi. Dun benimle doğru duzgun ilgilenmedin deyince de cok yorgun ve uykulu olduğunu soyledi birkac kez ozur diledi. Ama bu olay benim aklıma takıldı. Basit gibi gorunuyor ama evlilik yolunda olduğumuzdan ben biraz kafamda bunu buyuttum, ileride de boyle bir şey yaşamak istemem. Bana karşı daha ozenli olmasını beklerdim, salak mısın demesi ozellikle cok moralimi bozdu boyle şeylere ne kadar hassas olduğumu da biliyor ama hicbir şey hatırlamıyormuş soylediğine gore. Bu arada benden onceki ilişkisi birkac yıllıkmış ve bitme sebebi; kızın ondan maddi taleplerinin cok fazla olması, bunun aralarını acması ve erkek arkadaşımın bir kavga esnasında kızın soylediği bir lafa karşılık kufur kullanması. Bu olaydan sonra bir daha birbirlerini aramamışlar. Ben de aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Normal hayatında cok kibar biridir, ben dahil birine ters davrandığına da hic şahit olmadım. Dunku bu olay dışında aramızda hicbir sorun yok, sevdiğini değer verdiğini hissettiriyor, hastalığım bugun de devam etti ve bugun sık sık beni arayıp sordu, ilgilendi. Sizce bu konuyu kafama takmalı mıyım?