Hanımlar şimdiden kusura bakmayın surekli derdim var diye buraya yazıyorum. Hakkınız helal edin. Evlendiğim yandan bu yana bir takım sorunlarım var. Eşimin ailesi,eşim gerek eşimin davranışları gerekse yapmak istemediğim şeyleri yapmam. Mesel surekli eşimin kardeşine gitmek istemiyorum o insanlar beni boğuyor sonra annesine bilmem nesine . Bana kimse sormuyor gitmek istiyor musun veya musait misin yok ! Eşim izinli olduğu gunler demiyor ki ya bu kadın surekli evde biraz cıkalım hava alalım yok!! Bugun izinli babasıyla ev bakmaya gittik bugun oldu bitti . Sanki boyle ben saksıda ciceğim artık oyle hissediyorum eşimin muhabbeti yok surekli telefonla meşgul arabalara bakıyor. Yanında insan mı var duvar mı var ne var . İnsanım bende ya surekli ailesine git orada zaman gecir. Benim ne istediğim ne duşunduğum nasıl olduğum umurunda değil . Şu an annesine gitti devamlı da yaptığı şeydi gelmiyor. Kendimi cok yalnız boşluğa duşmuş caresiz hissediyorum. Ne yapacağım hep duşunuyorum artık kafam allak bullak