Apple ile goruştum bircok cozum yontemi denediler ama bilgisayarımdan ya da Safari uzerinden zaten giriş yapabildiğim icin sorunun Outlook kaynaklı olduğunu soylediler. Gercekten de Outlook status yazdığımda Outlook hizmeti 7-8 gun kadar pasifti bir sorun gozukuyordu. Bugun itibari ile cozulmuş gozukuyor fakat benim sorunum hala devam ediyor. Maillerime telefondan ulaşamıyorum. Gecici olarak Outlook uygulamasını yukledim fakat "mail" uygulaması uzerinden cok daha pratikti. İşin en kotu tarafı ise, rehberimde kayıtlı bircok kişinin kaydı Hotmail hesabım ile senkronizeydi ve şu an bu senkronizasyon yapılamadığı icin bircok kişinin ismi silindi.
Biraz uzun oldu, zamanınızı aldığım icin ozur dilerim. Sorunumun videosunu da eklemeye calışacağım belki daha net anlaşılır.

Parolayı yeniden Girin'e bastığımda 2. ekran goruntusundeki geliyor ve yarım saniye kadar ekranda kalmıyor bile belki sonra kapanıyor.

Bu da 2. ekran goruntusu.
SORUN COZULDU
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar icin cozumu kısaca anlatayım. Outlook hesabı eklemek istediğinizde hata verecektir. Exchange hesabı oluşturup oradan giriş yapmanız gerekiyor. Link vermek serbest mi bilmiyorum ama Youtube uzerinden ilgili adımlara kolayca ulaşabileceğiniz videolar var.