Hanımlar merhaba
Ozellikle calışan annelerin tecrubelerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Oğretmenim, pazartesi itibariyle okula gitme surecimiz başlıyor, sonrasında 18 eylule kadar okulda eğitim goreceğimiz konuşuluyor ama daha resmi yazı okullara gonderilmedi. Sadece seminer donemiyle kalırsa oğlumu yanımda goturebilirim ancak 18 eylule kadar gidecek olursak oğlum icin birisini bulmam gerekecek. Gecen sene gorumcem oğluma bakmak icin bir sene bende kaldı yatılı olarak ve inanılmaz zorluklar yaşadım, eşimle huzurumuz kalmamıştı, surekli tartışma yaşıyorduk. O sebeple bu sene onun gelmesini istemiyorum, keza eşim de oyle. Ancak işte bu pandemi sureci beni cok ikilemde bırakıyor. Bakıcı temizliğine dikkat eder mi, eve virus taşır mı emin değilim, aynı şey onun icin de gecerli tabi, zaten bu nedenler sebebiyle iki uc aydır etrafa haber saldım hic geri donuş olmadı. Ne yapacağım bana bir tavsiye verebilir misiniz? Haber verdiğim kişiler sınırlıydı biraz daha emin olduğum ve guvenebildiğim kişilerden yardım istedim ancak onlar da hic geri donuş olmadığını soyledi. Şimdi ya haber verdiğim cevreyi biraz daha genişleteceğim ve guvenirliğim biraz duşecek ya da istemeye istemeye gorumcemi cağıracağım. Gorumcemin isteyip istemediğini soracak olursanız da dort gozle cağırmamı bekliyor, kv de kaynım da oyle gelsin gelsin deyip duruyorlar. Onların da bu kadar istekli olma sebepleri gorumcemi başlarından atmak istemeleri, cok anlaşamazlar. Ne yapacağım ben, siz olsanız ne yapardınız? Ucuncu kişiyle aynı evde yaşayamam bakıcı tutarım mı derdiniz,yoksa pandemi sureci kimseye guven olmaz ne kadar istemesem de gorumcem gelsin mi derdiniz?