Merhaba arkadaşlar iki cocuk annesiyim ve hamileyim esimle problemlerimiz vardı genelde benim dediğim oluyodu yinede hamile kalıp kalmamak konusunda kararsizdim gelgit yaşıyordum tam adet goreyim sprel alicam dediğim adetimi beklediğim an hamile kalmışım eşimde bazı sıkıntılar vardı cocuk buyuk ihtimalle olmayacak gibiydi bende olmaz diye umut ederken herşeyden vazgectigim ay hamileydim cok gecti ... Olan oldu pişmanım niye yaptın diyeceksiniz hergun bunu soruyorum kendime eşim ilk uc ay cok iyiydi şimdi ailesinden kim gelse bir hafta bizde yatıya kaliyo eşimin ısrarıyla benim depresyon sıkıntım var istemediğimi bile bile cokca soğudum eşimden misal camaşır makinem bayramdan ikigun once bozuldu sadece yıkama yapiyo hepsini cıkarıp duruluyorum elektrik supurgesi iki aydır bozuk supuruyorum misafirleri cabasi ben bıktım hep ağlıyorum tukendim cok caresizim eşimle cok kotu aramız gerekmedikce konuşmuyorum boşanmak istiyorum korkudan soyleyemiyorum kesin oldurur beni kendi soylesin diye cabalıyorum daha once oyle olmuştu bir iki kez soğuk davranıyorum ki bosanalim desin diye kışın doğumum farzı misal oldu boşandım baba evinde uc cocuk nasıl zor olurmu cok takıyorum tavsiyeleriniz neler kızlar lutfen cok yuklenmeyin hamileyim ve cok uzgunum tavsiye istiyorum