Arkadaşlar balikesire tayin aldım geldim, birkac gun once bir isim icin yeni atandigim kuruma gittim.daha doğrusu kurumda kendimle ilgili ozel bir isim vardı, onu halletmek icin gittim.gitmisken de mudur beyle goruseyim dedim.
Merhaba mudurum ben Ayşe dedim, yeni mesai arkadaşınızım
Benim bole bole bir duurm var.bunun icin geldim.gelmisken de tanışalım dedim dedim.
Onceki tayin aldığım yerde personelle cok sıkıntım oldu, benden kaynaklı değildi, karşılık verdim onlara.onceki mudurumle Halen telefonlasiriz.ben onu aradigimda yeni mudurum beni aradı seni sordu ben de sana yazışma işi versin, seni yormasin vs diye konuştum dedi.ben de dedim ki keşke yapmasaydiniz, benim boyle bir planım yok, ben herkes kadar herkes gibi calışmak mesleğinde ilerlemek istiyorum dedim.
Yani yeni mudurle goruşurken tuhaf şeyler sordu
Eski muduru n Ali beyle aran nasıl
Ben diyorum burayı cok sevdim, o da imalı imalı arkadaşlarını da seveceksin
Ben bursaliyim diyorum, aaaa sen Antalyalı değil.miydin diyor, eski eşim antalyaliydi, face de kalmış, sanırım oradan baktı
Kızımın adını oğrenmiş, adı ece.eceye kim bakacak diyo.
Burada yaşı en buyuk olan kendisiyle benmişim, diğer personel kucukmuş.e bundan bana ne.onlarla iyi gecin demeye mi getiriyor anlamadım.
Sinirlerim bozuldu kizlar yaş.bu muduru ben hic sevmedim, boş ve gereksiz konuşuyor.bununla beş yıl nasıl gececek, neden beni araştırmış
Tayinini kizimin sağlık sorunu ve eski eşimin uzaklaştırma kararları ile ilgili bir dilekce yazarak normal atama doneminde yaptim

Bu mudurle ne yapacak ben yaaa