Merhaba arkadaşlar,

Acaba ben mi yanlış duşunuyorum aslında oyle değil mi, fıkırlerinize ihtiyacim var

Bize Misafir gelecek ve gelecek olan Misafir Kız Arkadasini da getirecek yanında. Bu Misafir evlendiğimizden beri surekli beraber goruştuğum/uz biri değil. Her neyse onemli değil Eşimin Arkadaşı ve genelde dısarda Erkek erkeğe buluşurlar zaten. Gorumcelerim o kişinin Kız Arkadaşı ile tanışmışlar coktan ve o kişi gorumcelerimi evime davet etmiş o gun icin Kız Arkadaşı kendisini tuhaf? hissetmesin diye....

Burda benim aklim durdu acikcasi? Ne yani ben o kadin ile iki cift laf edemiyecek miyim Sohbet surduremeyecek miyim? Hani beni ne saniyor? Evime gelecek olan yeni tanışacağım bir kadin ile ilgilenmeyecegimimi saniyor? Ara sıra Cay Kahve Tatlı koymaya mutfaga gidecegim ve o Kadın o sıra sıkıntıdan mı patlayacak? Boyle her gidecekleri evlere hep birilerini mi yaninda alacaklar bakıcı gibi?

Ben cok garipsedim ve tuhaf buldum sonucta bende o donemden gectim ve misafir oldugum evlerde Evin Sahibi ile hep Sohbet ettim anlastım, yardim ettim Mutfaginda, yardım istemedigi zamanlar oturdum ettim, ama yanimda ben yalniz kalmayayim diye birini koluma takip getirmedim o kisinin evine.

Ben mi yanlış duşunuyorum ustume alınmakla?