Merhaba arkadaşlar
Freedom Partneri hakkında sormak istediklerinizi bu başlık altında soralım daha tek konu olsun gerekli resimli acıklamalar yaparak bildiğimiz kadar anlatmaya calışırız.
Bilgiler ne kadar toplu olursa ulaşması basit olur.

Onceden sorulan sorular ve cevapları.

1)Freedom kanal kapatılırsa odeme yapıyor mu ?
--Evet Kapatılan kanalların odemesi yapılır.

2)Freedom Spam sorun oluyor mu ?
--Hayır spam sıkıntı cıkarmıyor ve odeme yapılır.

3)Odeme ne zaman alınır ?
--Bu ayın kazancı 2 ay sonra ay sonunda ornek temmuz kazancı eylul 30 da alırsınız.

4)Freedom Kesintisi ne kadardır ?
--%40 normal şartlar altında kesinti oluyor.
---Ama ref linki kullanarak uye olursanız ve bir daha ki ayın 2 katına abone sayısı ve izlenme cıkarsa kesinti azalıyor diye biliyorum.(Bu konu hakkında acıklama bilen arkadaşlarımız yaparsa cok iyi olur).

5)Freedom tek dashboard kullanılıyor mu?
--Evet ,actığınız kanalı onceden oluşturdunuz freedom kullanıcı adına ekleyebiliyorsunuz. Nasıl mı ?
Profil- Add channel kullanarak.

6)Her kanalı kabul ediyor mu ?
--Evet kanalın boş olsa da kabul ediyor.

7)Kazandığım ucreti nasıl gorurum?
--Kazandığınız ucrete anlık youtube analizini kullanarak, aylık kazancı ise hesabınızda gorebiliyorsunuz.

8)Odeme nasıl yapılır?
--Paypal hesabından ayın 29-30-31 arasında yapılır.

9)Cizgi film gibi iceriklerde sıkıntı cıkıyor mu ?
--Sıkıntı cıkmıyor partnerlikten atılma gibi bir durum yok.
Benim aklıma gelenler bunlar arkadaşlar sizde bildiklerinizi veya sormak istediklerinizi paylaşırsanız herkes icin iyi olabilir.

10)1 telif ve daha fazla telif gibi durumlar da ne oluyor?
-- 1 ve 2 telif de hic bir sıkıntı yok 3 kanal kapanır ama kapanan kanalında odemesi yapılır, Ama bir arkadaş yazmıştı 4-5 kere telif hala kanalı devam ediyormuş bu konu hakkında bilgili arkadaşlar daha iyi yardım edebilir benim bu konu hakkında bilgim bu kadar.

11)Başvurduktan sonra onay suresi ne kadar suruyor ortalama ?
Davetiye ne kadar zaman sonra gelir _?
--En gec 24 saat icinde onay maili ve kanalınızın kontrol paneline davet geliyor.

Bu soruların cevabını bu forumdan oğrendim coğunu arkadaşlar.
Daha toplu olması amacım.
Sorular soruldukca ve cevaplandıkca bu postu guncellemeye calışacağım.
Kolay gelsin.