Hayırlı Ramazanlar herkese. 21 yaşında nişanlı bir kızım,nişanlım memur başka bir şehirde sağlık personeli olarak calışıyor ve yanında babannesi kalıyor beraber kalıyorlar.Babannesi 70 yaşinda konuştuğumuz kadariyla cok huysuz bir kadin,nişanlim cok mulayim lafini ikiletmez,ne istese yapar,ona ragmen surekli ona bağırıp cagiriyor evin icinde,evlenicez diye tamirat filan yapmaya calışıyor sen ne anlarsin bırak başima pislik cikarticaksın,evimi kirletme diye hic rahat bırakmıyor nişanlimin annesi bile oğluna sen bununla nasıl uğraşıyorsun diye sitem ediyormuş, ben bundan daha evlenmeden rahatsiz olmaya başladim surekli bu anlaşamamazlıkları beni cok geriyor cunku sinirli bir insanım ağzimdan bir şey kacar diye korkuyorum.Neyse gel gelelim biz daha nişanlanmadan annesiyle goruşmuştum bana evlendikten sonra benim yanıma gelir sizde kalmaz daha dedi en fazla gelir kalır 1 ay dedi. Gelsin tabi dedim başımın ustunde yeri var ama şuan işler değişti nişanlımdan başka kimsede rahat edemiyomuş,kalamazmış,cok alışmış evine,evde sobalı yani tek odada oturuluyor bilirsiniz ve ben tv izlemeyi hic sevmem ki onun yanında 24 saat tv acık olucak.Bunlara nasıl katlanirim bilmiyorum nişanlim babannesine cok duşkun iki uzulse ustune titriyor,babannesiyle tartışma yaşasam aramiz bozulur nişanlimda benimle konuşmaz diye duşunuyorum ne yapıcağimi bilemedim, 3 tane gelini varken torununun yaninda kalması,bir de yeni gelinin bana yanlış geliyor
Gelinlerinde rahat edemiyomuş ama ben nolucam.Nişanlima bir kere istemiyorum annenlere gitsin ilk evlendiğimizde dedim , kizdi bana konuşmadi benimle bir kac gun sana noluyor diye ben kimseye git diyemem dedi bir şey diyemedim de daha .Siz olsanız ne yapardınız.Canım cok sıkkın ailemde bu şekilde razı değil bana yol gosterin hata mı yapıyorum?