KIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kactım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan soyledim ust uste bi kac defa boyle olunca guveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında boyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan soyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tur yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine donme gibi bi duşuncem oldu bi ara sonra vazgectim, donsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk donmek istiyorsan don ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun acık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra guvenmeyecek en buyuk problem de bu. Cocuk bile duşunmuyor sen bırakıp gidersin baba evine veya cocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini duşunuyorum bazen ama ben seviyorumm. Guvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hicbirşey duzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Ne yapmam gerekir bi beni aydınlatınn KIZLARR.!!