Ben ne hissediyorsam, bu sadece kıskanclık konularında değil her konuda, bunu sevgilime doğrudan soyleme taraftarıyım. Sizce bunun doğrusu ne? Mesela sevgilimin kız arkadaşlarından birinin sevgilimden hoşlandığını duşunuyorum, hem kadınlar hisseder durumu hem de bazı tavırlarından dolayı boyle duşunuyorum. Sevgilimin başka kız arkadaşları da var, onlardan rahatsız olmuyorum bu kıza has bir şey bu. Bir de ustune bu ara surekli o kızın konusu geciyor, surekli onu duymaktan sıkıldım, iş dolayısıyla da kızla zaten aynı ortamda bulunuyor. Acıkca o kızdan rahatsız olduğumu ve bir daha bana ondan bahsetmemesini soylemeli miyim?
Sadece bu konuda değil genel olarak sevgilinizi kıskandığınızda tavrınız nasıl oluyor?

Guncelleme: Bilin bakalım ne oldu Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu icin vazgectiğini, artık arkadaşı olarak gorduğunu bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak soylemeden de gecemeyeceğini soylemiş ısrarla su an arkadasım olarak goruyorum demiş, ilk gunler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet acık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu soyler ki?