Arkadaşlar artık icimi dokmek istiyorum yoksa kafayı yeme durumuna geldim .
Ben 3 yıllık evliyim eşim bana hic değer vermiyo ilgi gostermiyo mesela şoyle bahsediyim dun biraz bunaldim canım sıkkındı oda bunu farketti ama neyin var bile demedi her zaman boyle benim canım sıkkınsa hic yokmuşum gibi davranyo mesela benim evim en alt kat ve dışarda şu dokmeden cam silinmyo bende cıkıp dokemiyorum kucuk cocuğum var ona dok ben siliyim diyorum ben senin işini yapmam diyo arkasından arkadaşı geliyo arabasına biseyler takiyolar yardim ediyo bi arkadaşı gelsin kosuyo oturduğum yerde annem babam akrabam komsum arkadasim hic kimsem yok yalnızım benle hic vakit gecirmiyo iki cift laf etmiyo vari yoğu annesi babası babasına tapan birisi duşunun babadan gram değer sevgi yok ama o babası icin oluyo babası gulmeyen surekli bağıran birisi yeri geliyo beni Dovuyo surekli kıskanclık krizleri mesela o geleceği zaman makyaj yapıyorum kimin icin yapiyosun benden yakışıklımi diyo surekli iftira atyo annesine babasına anlattığımda benim oğlum pırlanta gibi sus diyolar benim aileme gitmek istemiyo beni gondermiyo cok bunaldim cok daraldım nişanlıyken ağzımdan cıkacak soze bakardı şimdi ne doğum gunu ne yıldonumu hatırlamyo bile hayatında başkasi olmadığına eminim cunku isten cıkar cıkmaz eve gelir hic bir yere gitmez 5 yaşındaki yeğenim hiperaktif diye ondan nefret ediyormuş benim yanimda sevme onu diyo evime gelmesini istemiyo ablamin ailem geldiğinde beni bunaltyo yada ben aileme gittiğimde benim lafımin ustune asla laf soyleyemezsin sen kimsin senle evlendiğim gunden beri hayatım mahvoldu diyo yazacak cok şeyim var ama hepsini yazamiyorum yani kusura bakmayın ama sadece beni cinsel obje olarak goruyo onun dışında yanıma oturduğu yok kusura bakmayin cok uzun oldu sizden sadece ona nasıl davranmam gerekyo bu konuda fikir istiyorum ben kinci biri değilim kusuyorum kırılyorum 5 dakika sonra hic bisey olmamış gibi guluyorum ama o bana sen nasıl bi insansın diyo nasıl davranmalıyım nolur fikir verin