İyi akşamlar hanımlar işin icinden cıkamadığım bir durum oldu ve hemen buraya fikir almaya koştum

Hemen konuya giriyorum, eşime yurtdışından bir iş teklifi geldi maaşı da dolarla alacak, boyle bir donemde pişman olmamak icin reddetmek istemedik, henuz netleşmedi fakat ilk etapta 6 ay gidip gorecek daha sonra beni de goturmeyi duşunuyor veya ben de direkt gideceğim belli değil. 1-2 sene kadar kalıp para biriktirip buradan ev almayı duşunuyoruz. Yalnız benim aklıma bir kurt duştu bilenler bilir eş ailesi takılan takıları aldı bir daha goremedik. Şimdi zaten goruşmuyorum hic biriyle, yakında da eşimin kardeşi evlenecek, acaba diyorum gene aynı şeyi yapıp ağlanıp edip biz sıkıntı cekmişken o paranın da ustune yatmaya kalkarlar mı, durduk yere duşunmedim kendileri bu konuda baya ilgili ne zaman gideceksin diyip duruyorlar. Gideceğimiz ulke de guzel bir ulke değil bu arada. O kadar ayrı kalıp cefa cekmişken bunuda yaparlarsa artık ne olur bilemiyorum konularımı bilenler o potansiyelin olduğunu bilirler. Ne yapacağım ben