Arkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Cocuk gelip gormek istemiş ama şuan pandemi olduğu icin ve cocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henuz biraz daha uzaktan tanımak istediğini soylemiş.
Yalnız dikkatimi ceken bir detay oldu. Arkadaşıma en son ne zaman sevgilisinin olduğunu sormuş. Arkadaşım da ona sormuş o kişi de en son 2 yıl once kadar sevgilim oldu demiş. Sonra bir kez daha konu acılmış nişan attığını soylemiş. Yani ilkinde soylememiş ikincisinde ağzından kacırır gibi bir sey olmuş. Haliyle arkadaşım da nedenini merak etmiş. Ailemi kabullenmiyordu geldikleri zaman ne zaman gidecekler kac gun kalacaklar gibi sorular soruyordu rahatsız oldum aile kırmızı cizgim demiş. Bu soz benim aklımı karıştırdı acıkcası. Henuz nişanlılık evresinde aynı evi henuz paylaşmayan iki insan var ortada. Kız ne ve hangi olay uzerine neden geldiler kac gun kalacaklar gibi sorular sorsun ki? Direk aklıma evlenip boşanmış olabileceği arkadaşımdan bu durumu saklıyor olabileceği geldi. Ama arkadaşıma soylemedim. Kuşkulanmakta haklı mıyım arkadaşımla paylaşmalı mıyım?