Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza duğunumuze bile gelmeyen bi gorumce var sozde abisine kırgınmış cokta onemli değil kendini en başta gosterdi zaten,sonrasındada beni hic aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hic aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir suru sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra gecti bianda arada caldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi universite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına donucek aileside cok baskıcı.Onların yanına donmemek icin bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya calışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı duşuncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi soyledim.Benimde bir duzenim ,ozelim var.zaten calışıyoruz birbirimizi zor goruyoruz.Eşimde ben sana boyle bişey demedim dedi geciştirdi ,bende bu konudaki duşuncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yuzsuzluk olmaz işi duşunce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar cok canım sıkkın cok ..
guncelleme
ben watsaptan yazdım gorumceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi buyukşehirde calışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kacırma dedi bağırdı cağırdı ve telefonu kapattı yuzume
eş,mle konuştum kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu soyluyor bir baba gibi kzıının butun gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hic hesaba katmamış,benim fikrimi alma gereği bile duymadan hatta ben sorduğumda beni geciştirerek başından savdı,hepsi planmış meğer.
bizim duzenimiz ,ozelimiz hicbir şekilde zarar gormicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim icin daha iyi olurmuş,
bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi soylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek icin diyo inanabiliyomusunuz
kardeşinide al yanına hatta anneni babanıda hep birlikte oturun
keşke benim gunahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım cıktım işyerindeyim şuan ailemin yanına gidicem
ailemde konuyu oğrenince cok kızdı sinirlendiler oyle şeymi olur diye ama 2 tarafı yuz goz etmedim buna izin vermedim
bana tamam gelmicek evine don dedi eşim bende artık eski gibi olamayacağını istemediğimi soyledim
sonra pazar gunu evime gittim anahtarım var bikac parca kıyafet falan alırım diye hepsini alamamıştım
daire kapısının onune geldiğimde eşimin sesini duydum ailesiyle goruntulu konuşuyor biraz dinledim ,aman kurtulduk gun bizim artık diyo kv ,biz geliriz seni tek bırakmayız diyo eşimde başımın ustunde yeriniz var diyo
kendini bişey sanıyo sanki dunyada tek o var dedi bende girdim iceri şok oldu tabi kapattı telefonu tek kelime etmedim odaya girdim allak bullak olmuştum planladığım şeyleride alamadım
eşimde bana acıklama yapmaya calışıyo aklı sıra ben duyucağımı duydum dedim sakın konuşma ailenle mutlu mesut yaşa
ahım yakanda olucak bunu bil Allah goruyor yaşananları haklıysam elbet karşılığını goruceksin dedim ve cıktım bir dahada konuşmadık
konuşmak icin evime gittim
cok kotu şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv gorumcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden cıkarmaya calıştı kv eşim hicbişey soylemedi
elini cek uzerimden diye bağırdım ,gorumcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye uzerime yurudu
kim cağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetci oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hicbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dun actık babamla