Kızlar merhaba,
Direkt konuya giriyorum; ben universite okuyorum. İkinci okulum ve bu bolum benim hayalimdi. Her neyse, benim boşanma aşamasını az cok biliyorsunuz, karşı taraf eziyet icin elinden geleni ardına koymuyor. (kıyafetlerim bile o evde kaldı ve alamıyorum) iş aradım aylarca bulamadım, cocuk bakmak icin dahi goruşmelere gittim ama olmadı. Kısmetsizim sanırım iş konusunda. (gecen başvurduğum iş de olmadı.)Okul acılana kadar harclık yapayım diye istiyordum, şu an aileme bağımlıyım cunku.
Neyse dağıtmayayım konuyu, ara sıra sinir oluyorum durumuma aklım takılıyor.
Benim derdim şu; yatay geciş yapmak zorunda kaldım, okulumu bırakmadım. Cok şukur ki oldu. Şimdi ben 1.sınıfın guz yarılını okudum bitti ama bahar yarıyılına ders kaydı yapmadım (oğretmenlerime durumumu anlattım, onlar yatay gecişe en uygun ve diploma notumu da duşurmeye ek tek yontemin bu olduğunu soylediler. Diploma notum cok yuksek.) yani benim bahar donemi kayıp.
Yeni okulumda ben ikinci sınıftan mı başlayacağım? Yoksa denkliğe girmeyen dersleri de almak icin 1.sınıfın guz donemini tekrar mı okuyacağım? Ders kaydı meselesi nasıl olacak bu bağlamda?
Tecrubeli olan, universitede calışan birileri vardır mutlaka, oğrenci işlerine sordum ama cevap vermediler. Gozunuzu seveyim biri bana tane tane cocuğuna anlatır gibi anlatabilir mi?
Teşekkurler.