Iyi akşamlar bayanlar
Konuyu cok uzatmadan detay gececem iki yaşında bi kızım var ve hamileyim dogumuma az kaldi eşimle iki aydır ayrı yaşıyoruz bosanacaz ama o ve ailesi bizde boşanma yok vs işi yokuşa suruyorlar cekişmeli olacak ve uzayacak gibi
Normalde devlet hastanesinde işci olarak cakışıyorum ama tayin hakkim yok eşimin ve ailesinin oldugu sehirde calisiyodum suan dogum iznindeyim memlekete geldim tayin hakkim olmadığı icin izin sureci bittikten sonra mecburen istifa edecem
Babaannemin evinde kalıyorum şuan babam yok tek cocuğum kardeşlerim falanda yok etrafımda maddi olarak bana yardımcı olabilecek kimse yok
Dogum sureci iki kucuk cocuk vs olacağından hemen calışmaya başlayamam babaennem yaşlı olduğu icin ikisine birden bakamaz ama benimde sıfırdan bi hayat ev kurmam lazım maddi olarak sıkıntıdayim suan ne yapacagim nasıl birikim yapacagim nasıl ev kuracağım bilmiyorum aklımda surekli bu sorular var cok canım sıkıyo calışıp kazanıp biriktiririm ama cocuklarin buyumesi derken yillar gidecek ne yapacam bi fikir verin bana