Merhabalar
29 yasındayım 2 sene 5 aylık evliyim 1.5 yasında bir oğlum var . Bir adamı cok sevdim o kadar sevdim ki o kadar bana uyuyor o kadar ruhuma dokunuyor o kadar her yonden uyuşuyorduk ki ilk defa ailem birini sevmiş destek cıkmış ilk defa bu kadar sevilmiştim oyle ki herşey hızlı gelişti evlendik evlenemden once ailemle arası bozuldu sonra zaten dikiş hic tutmadı . Evlendim cabuk hamile kaldım ama isteyerek değildi o eşim alkolu cok seven biri evlenmeden bu kadar olduğunu bilmiyodum . Ailemle arası bozuk diye bana baskı kurmaya başladı 30 yasında bi adam dışarıdan nasıl efendi dersiniz ama yaşayan bilir . Bebeğimi cok aldırmak istedim gittim de doktora rabbim nasip etmedi iyi ki etmemiş . Evlenince sorunlar hallolur sandım hallolmadı aileme gitmeme hep karıştı hep muhalefet oldu hep arada kaldım onceleri iciyodu sinirlenince hırpalamalar başladı hamileydim iyiyken cook iyiydi ama kotuyken duşmanımdı sanki baskısı artınca evi terkettim 1.5 ay sonra yazdı dondum , 2 ay durdum yine aynı sorunlar yine anneme geldim doğumumu annemde yaptım doğurana kadar aramadı sormadı aileni tercih ettin dedi doğumu duyunca koşa koşa geldi ben boşanma davası acmıştım cocuk olunca barışmak istedi yine dondum. Birkac ay yine durdum yine kavgalr sorunlr bitmedi ama cok sevdim fakt mutsuzdum 3 gun iyi 4 gun kotu babamla buyuk bir kavga ettiler eve donmek zorunda kaldım 6 ay kaldım ailemde dava tekrar acıldı olaylar daha buyuktu mahkemeye 1 ay kala yazdı konusmaua başladık ilk başlardaki adamdı deli gibi seven herşeyi iptal ettik yeniden ev kurduk ama 7 aydır hicbişi duzelmedi eve geliyor uzanıyor iciyor hftanın 3 gunu beraber yatıyosal o 4 gunu sabahlıyor ya da kavgalı oluyoruz kadınlık nedir o evde goremedim aileme karşı baskısı azalmıştı sadece ama işteyken hep yzar arar eve gelince sanki arkadaş gibiydik cinsel hayatımız cok azdı kavgalrdan sorunlardan , hep icti hep kvgalıysak kafası atar gecw gelirdi eve sarhooş , en son olayda babam gemici beraber denize gitmek istedi ben oğlum babamlr eşim sorun cıkardı ki babam eşime onca olaya rağmen borcları icin bile para vermişti bizi tatile gonderdi . Eşim bi gece oncesinde sabaha kdar icmişti ben onu yatakta bekledm hep bildiği halde ickisini bitrmeden gelmedi , ikinci gunde tartıştık mesajda irtibatı kesmemesine surekli aramasına rağmen eve gelmedi 11 de geldi kendi ofisinde icti gece ben de dayanamadım sabah anneme geldim 6 gundur burdayım ve 7 ayda anneme 3. Gelişim hicbirinde gelmem icin caba vermedi dediği tek şey oğlumu getir olmustu ama by sefer hic yazmadı hiic bende ona bi kağıt yazmıştım . Dun pazardı oğlumu gorcem yazmıs ben de ona guzel uzun bi yazı yazdım kocalık babalık nedir diye o da karşılığında affın yok geri donuşu yok seni uyarmıştım annen icin yaptın oğlumu getir dedim getirmedin herkes bildiğini yapsın dedi . Eşyalrımı almaya gittim bugun kitlemiş almamam icin evi . Ve ben hala neden acı cekiyorummm