Eşim bana artık surekli kızıyor.ne yapacağımı bilemiyorum.ağustos 8 eşimin doğum gunu 10 ağustos ikiz bebeklerimin 1.yaş gunu bizim ise 3.evlilik yıldonumumuzdu.sadece annemler kayınvalidemler ve kardeşlerimiz vardı kutlamak icin.hediyeleri acarken bi poşet aldım elime kayınvalidem elimden cekti aldı poşeti ve eşime verdi kot tişort almışlar cocuklarıma ise ayakkabı.3 yıldır benim asla doğum gunumu kutlamadılar.kendi doğum gunlerinde ben hep gittim.anneler gununde gittim.bana kimse bişey demedi.eşim kardeşleriyle annesine altın kolye alırken benim hicbirşeyden haberin yoktu.neyse doğum gunu bitti herkes evine gitti.bana bişey demedikleri icin cocuklarıma ve eşime alıp beni saymadıkları cok zoruma gitti hungur hungur ağladım.eşim ne olduğunu sordu bende soylesem sen tavır yapacaksın soylemezsem ben iki ağlar unuturum dedim sonra neden beni saymadıklarını beni saymaları icin ne yapmam gerektiğini sordum.keşke sormasaydım.bişey soylemeseydim.eşim benden soğuduğunu soyledi.ağustosun 10nundan beri huzurum yok.konuşmaya calışıyorum assla yaklaşmıyo.hicbirşey yokmuş gibi de davrandım ama olmadı.benim ne yapmam lazım lutfen bana akıl verin nasıl davranmalıyım eskiye donebilmem icin