Kızlar bir bucuk ay once evlendim cok şukur eşimle ve ailesiyle aramda hic bir sorun yok cok anlayışlılar bana karşı fakat kucuk gorumcem biraz farklı yani bana karşı asla saygısızlığı falan olmadı birkac kez mudahale etmeye calıştı onda da abisinin tepkisiyle geri adım attı soyleyeceklerimi yanlış anlamayın lutfen misafir istemiyor gibi duşunmeyin nişanlandığım gunden beri bana hep bize geleceğini soyluyor (eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor) bulunduğu yerde baskı altında Ozgur drğil ailesi de biraz baskıcı nişanımızı bahane etti ve istanbula geldi burada ablasının yanında bi sene kaldı donmedi şimdi ailesinin yanında bu sure icinde sevgilisi oldu onunla surekli buluştu hatta ablası ve eniştesinin arası acıldı eniştesi emanet kıza sahip cıkamıyorsun sevgilisiyle buluşuyor gibi şeyler soyluyordu ablasına şimdi benim korkum benim yanıma da gelip kalması cunku beni cok sevdiğinden değil arayı sıcak tutmaya calışıyor surekli arıyor biz size gelicez vs diyor en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi ben de zaten davet ederiz dedim artık dayanamadım kendisi 23 yaşında ve evde kalmış gibi hissediyor kendini duğunumde benim akrabalarımdan bir suru erkeği sosyal medyada eklemişti Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eşimin ailesi elbette oğullarının yanına gelecek kalacak bundan mutluluk duyarım ama kardeşi beni rahatsız ediyor bu durumda nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor?