Sadece icimdekileri dokmek icin bu konuyu acmak istedim.
Yıl 2015 universite 2. sınıfa gectiğim donem cocukluk arkadaşım mesaj soyle bir mesaj attı. ' Cok yakışıklı bir cocukla tanıştım ama İzmir'deymiş o yuzden sansıma kusuyorum ve sana yonlendiriyorum. Sen yardımcı olabilir misin, tıp kazanmış birkac şey soracakmış.' Dedim tabi yazabilir bana facebooktan. Kazandığı okul hakkında soru sordu, yardımcı oldum.. Hatta istersen buluşabiliriz de demiştim ama hic buluşmadık o konuşma da o gunden sonra devam etmedi zaten. Ta ki yıl 2018 Kasım ayına kadar. Twitter'da fake hesap olarak beni takip etti aylar sonra o fake hesabın yıllar once tanıştığım bu cocuk olduğunu oğrendim. Bir kac hafta icinde buluştuk. İlk gorduğum an vuruldum, o nasıl bakıştı, o nasıl guluştu. Cok yakışıklıydı, benden 2-3 gomlek usttu. Ben şişmandım, cirkindim hatta biraz erkeğe benziyordum. Ama bir mucize oldu o da beni sevdi. Hatta benim sevdiğimden daha fazla sevdi bile diyebilirim. Yetiştiğimiz ortam cok farklıydı, hayata bakış acımız cok farklıydı. Seni cok seviyorum ama olmaz dedi. Ben cok zorladım, olur dedim, ben senin icin her şeyden vazgecerim dedim, her şeyi yaparım dedim. İkna ettim bir şekilde. Cok guzel gunlerimiz de oldu, cok şiddetli kavga ettiğimiz gunler de oldu. Şimdi geriye bakınca aklıma sadece guzel gunlerimiz geliyor.
Cok ozluyorum ama bitti. 2-3 ay once bitmişti ama ben hala acınası bir şekilde onu bekliyordum. Hatta bana sevgilim var demesine rağmen bekliyordum. Sanırım icten ice inanmıyordum sevgili yaptığına. İnanamıyordum doğrusu. Neyse bugun farkettim ki yeni hesap acmış, oradan bulmuş herhalde birisini. Şuan bir başkasıyla.
08.07.1996 doğum gunu ve ben ona doğum gunu hediyesi olarak ozgurluğunu veriyorum. Bir daha onu asla rahatsız etmeyeceğim. Kendi yoluma bakarak veriyorum hediyesine.