ben minyon yapılı esmer bir bayanım saclarım sarı ama cildim koyu renk. yakışana yakışıyor

liseden sonra gorucu usulu evlendim. gecen gun kaynanamların evinde yemek yaparken gorumcem yan komuşnun kızı gelmiş falan dedi cok ustunde durmadım. kaynananam da kızı bir yerdi bir yerdi yok işte yurtdışına gitmiş bi başına ana babası nereye gidiyon dememiş. cok uyuz bir kızmış.
aradan zaman gecti. yemek yiyelim dedik bizim bahcenin duvarıyla komşunun bahcesi arasında alcak bir cit var yani aramızda mesafe olmasına rağmen yemeği beraber yiyor gibiyiz. yani. sonra işte bu bizim yan komşular da sofraya oturdular ama kız gelmedi. cok merak etmiştim ne yapayım yemeğimi yerken onları izledim. bu kıza seslendi bunlar tekrar bu oyle geldi. gayet normal gorunuyordu kız. yani oyle aman aman bir guzelliği de yoktu ama gorumcem cok ovdu ikimiz kahve icerken sonra ama alttan alta bana laf sokuyor. yok işte o kız ne kadar guzelmiş yurt dışında iş bulmuş arabasını almış buradan. yok teni bembeyazmış. ben lafın bana olduğunu anlayınca hemen amman oyleleri kendine baktığından guzel gorunuyor biz evin işinden kendimize mi bakıyoruz dedim. demez olur mu o kız senle yaşıt. resmen laf sokuyor bana. ama gorumcemin yaşı da bana yakın ki. o niye beni aşağılıyor. buraya kadar anlattıklarım dun oldu.
sonra sabah ben copu cıkarırken bu kızla karşılaştık kapının onunde. ne işi varsa o saatte topuklarını tak tak ede ede arabasına binip gitti. ben eve girene kadar kendimi zor tuttum sonra tuvalete gidip ağladım. ağladığım belli olmasın diye goz altımı kapattım makyaşla alt kirpiik cizgime de nude kalem surdum. bu sabah da beyim lafı ağzından kacırdı. dediki benimle tanışmadan once ondan hoşlanmış bir sure. ben kıskanclık krizine girince de dedi ki bir şey olmadı aramızda ama bir kez dışarı cıktık. sonra hic goruşmedik dedi.
kahvaltıda da ağzımı bıcak acmadı. hic konuşmadım onlarla. kocama yarın evimize donelim dedim ama şehire donmek istemiyor izindeyim diyor. ben bir haftayı o uyuz sırığın yanında nasıl cekicem ahhh ah . her sabah bir de selam veriyor. ne yapsam da o kızın havasını sondursem