Merhaba arkadaşlar,
Oncelikle konuda yazacaklarım icin hepinizden ozur diliyorum. Forum yonetimindende ayrıca ağırsa editlemem icin uyarırlarsa editlerim @era @Incubus
Konuyu neden actığımı yazayım hemen.
-Amacım bir kıyaslama sadece. Quiz kapanan kanalları odemiyor kendim 1000 kanal sokayım kapattırayım onlara dunya kac bucakmış gostereceğim..
-Gosterdin kardeşim gosterdinde , sence quizin bankada birikmişi yada yaptıgı baska yatırımı var mıdır yokmudur ?. Cevabını verreyim senin yerine , vardır. Peki ytparada ev gecindiren taksit odeyen borc odeyen kanalları atılmasına rağmen elinde kaldıgı icin quiz calısmak zorunda olan ve sen quizin kanal alma yetkisini elinden alırsan elinde kalan kanallarnda cop olacağı insanların yatırımı var mı ? Hayır. Ayrıca Awe donemlerinde forumda yoktum ama hicbiriniz zamanında awe su kadar paramı caldı onada 1000 kanal sokayım diyor mu ? rec , mn su kadar parama coktu bende fırsat bu fırsat intikam alacağım diyor mu ?. Hayır. Ustellik rec ve mn ye 1000 kanal sokmanız hem daha maliyetsiz hem daha kolay.
-Quiz kanal kapattırıyor , quizi mahkemeye verelim , quizin b*ku cıktı, quizin şoyle quizin boyle hay ben bu quizin...
-Kardeşim quiz partnerinden ev gecindiren insanlar var. Anlıyorum sen benim bu soylediklerimle yolundan donmezsin cunku sen donsen yanındaki donmez. Quizi bu hale duşuren biziz , kendi topugumuza sıkan biziz (sadece 15 kanalım olmasına rağmen 1 hafta onceisne kadar)
ve hala ders almıyoruz ulan kendi topuguma sıktım şimdi quizinde alayınızında topuguna sıkayım mantığıyla iş yapıyoruz.
Sen şirkete milyon dolar zarar ettir vallahi gel beraber ettirelimde , bunun sonu yok. sen tum herkese zarar veriyorsun. sen inanıyormusun 400 bin kanal vietnamdan rusyadan doluyor. sadece quiz satıcılarına sorsan forumda 20-25bin kanal satıyorlar kendisi yapanlarda cabası. quiz forumda 1 yıldır varsa (konu tarihine bakmadım) 20k x 12 ay 250bin kanal rahat bu forumdan. El insaf et kardeşim. Sana 1000 tane 1liralık kanal alıp izlenme cekip doldurmak koymaz. Neden koymaz soyleyeim mi ? cunku quizden parayı zamanında tomarla goturdun. Ama insanların 1000 kanaldan alacagı 4haneyle 5haneyle oynamak yakısmaz.
İnsaf et !.
Gel kardeşim. Sen calışmazsan quiz calışma,
Ama elinde kanal kalan insanlar var,
Hala quiz calısmak isteyenler var,
Coluk cocugunun rızkını burdan cıkaran adamlar var.
Gel sen quizi bırak.
O zaten senin kanallarını dashboarddan attı.
Sen sağ. O selamet. Ev gecindirenlerinde bedduasını quizle beraber alma.
Saygılar.
Quiz Hakkında acıklama gereği duydum - şahsi duşuncelerim -
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Quiz Hakkında acıklama gereği duydum - şahsi duşuncelerim -