Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....

Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...

Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 gorumcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler once sonra buyuk kayın pozitif cıktı diğer kaynım her gun babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve gorumcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gun once felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...

Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye cağırmışlar ortanca kaynımla eşi gorumcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının onunde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına cıkacak o cıkmasa bunlar hic mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci butun komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye duşeydi dedim yeminle ...

Eşime de dedim ordan gelince 14 gun evde yanlız kalırsın cocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam cok karışık bana akıl verin lutfen !!!!!