Uzun zamandır burayı takip ediyorum. Kendi dertlerimi unutmak icin ama kızlar artık son noktadayız. Pandemi başlamadan once başka bir yere taşınma kararı almistık. Tam taşındık ertesi gun her yer kapatıldı. Eşim malesef işini kaybetti zaten taşınırken bir ton masraf yaptık o surede ben cok şukur bir iş bulmuştum oyle idare ettik 2 ay . Kiramizi da ilk 2 ay yarısını yatırdık iyi kotu ama evin sorunları bitmek bilmedi ev sahibi de illallah etmiş durumdaydi.Esim iş buldu toparladık biraz ama onunda işi Eylul sonuna kadar kadroya kalıp kalamayacagi belli değil tum bunların ustune oturduğumuz evin elektiriginden dolayı sorun cıktı. Faturasını odemeyenler yuzunden apartman elektirigine muhur vurdular biri de gidip onu kırmış şimdi de buranın muhabecisi bizden daire başına belli bir miktar para istiyor ceza icin . Ama ben faturamı zamanında odemişim niye ceza odeyeyim.. cok uğraştık odememek icin durumumuz yok cunku ev sahibi ile de konustuk alamazlar o parayı sizden diye konuştu dedik tamam belki halledebilir diye bekledik bir sure ses cıkmadı oda halledemedi simdi mecburen kiradan kesip vereceğiz dedik ben bunu ev sahibine bildirdim adam bir anda 180 derece dondu konu oyle yerlere gitti ki biz zaten evden cıkmayı duşunuyorduk ev shaibi de cıkarsınız o zman demeye getirdi ustelik eksik yatirdigimiz parayı da istedi. Bizim iceride bir depozito parası var ona saymasini isteyeceğiz cunku durumumuz yok ama işi yokuşa surecek gibi bir yandan iş bir yandan ev bir yandan diger borclarimiz artık iyice daraldik işin icinden nasıl cıkacağız bilemedik son bir birikimimiz kaldı şu donemde o da başka bir yere taşınacak kadar.. Eylul sonuna kadar beklemeyi duşunuyorduk eşimin iş konusu netlessin diye duruma gore belki ailemizin yanına gitmek zorunda kalacağız ama şimdi boyle olunca cıkın diye diretecek belki kira istemeye devam edecek . Nasıl cıkacağız bu işin icinden bilemedik. Her şey ust uste geldi cok yorulduk . Ne olur bir akıl verin ev konusunda ne yapabiliriz