Merhaba kızlar, yine canım cok sıkkın..

Ankara' da ikamet ediyorum malum. 4 gundur hastayım, once boğaz ağrım oldu. Ctesi gunu hafif boğaz ağrım başladı. Pazar gunu arttı, baş ağrısı eklendi. Pazartesi yani dun akşama doğru vucudumun her yeri ağrıyordu, sızlıyordu. Yani boğaz ağrısı, baş ağrısı, arada gelen oksuruk, boğazda takılma hissi, halsizlik vardı. Dun akşam 6 gibi komşudan arabasını rica ettik, benimde işim var hemen halledip gelirseniz sevinirim dedi verdi. Gonlu yoktu farkettim ama şehir hastanesi cok uzakta, oğlum var, eşim astım hastası, mecburen alıp gittik. Gittiğimde onumde 320 kişi vardı sıra bekleyen. Araba emanet, hemen gelin dediği icin geri gittik eve. Bugun oğlumla bindim dolmuşa eşim işte diye, sakin olur gunduz dedim gittim yine şehir hastanesine. Aynı tablo, yine o kalabalık orada. ustelik bu kez acile almadılar, enfeksiyon polikliniğine yonlendirdiler. 200 kişi onumde vardı, ayrıca birde mola varmış yarım saatte o surecek dediler, ben 2 bucuk gibi ordaydım, ordaki personeller sıranız 7 gibi gelir deyince cocuk var yanımda diye geri cıktım. Başka bir devlet hastanesini aradım, 'test yapıyoruz acilden giriş yaptırın, gelin' dediler. Yine cocuğumla gittim o hastanenin aciline, girdim bu kez buradada test kiti kalmamış, ne zaman gelceği belli değilmiş, başka hastaneye gidin dediler. Telefonda niye demediniz diyorum, unutmuşlar demeyi!

Aldım oğlumu eve dondum.. O kadar canım sıkkın ki. Ozel de testler 250 liradan başlıyor, bu parayı vermezsen ne halin varsa gor oldum resmen. Kendimi karantinaya alayım tamam da varsa hastalığım ilerler bana zarar verirse diye korkuyorum. Aracımız yok ordan oraya cocukla surunuyorum. Zaten hastayım bir de insanları tehlikeye atıyorum. İnanın hem kendime hem oğluma 3 kat maske taktım. Eldiven taktım oyle gittim sırf varsa kimseye bulaşmasın diye.

Ayrıca test kiti kalmadı diyen hastanede, daha onceden test yaptırıp negatif cıkan bir hastaya doktor tanıdığı diye gozumun onunde negatif ama olsun al sen bu ilacı ic deyip bir kutu ilac verdi. Donup benim yuzume bakmadı, tomografi bari cekin dedim umursamadı kimse. Cok canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.