İlkokul beş seviyesinde konuşma tarzı beni sinirlendiriyor. Misal bugun bir şey yerken sen niye yemiyorsun dedi canım istemiyor yedim biraz yeter dedim. Zıkkım ye dedi guldu. Annemi arayalım diye tutturdu. Başım ağrıyor sonra ararız dedim. Ara diye ısrar etti. Cok istiyorsan sen ara dedim. Aradı annemi.. diyor ki gezmeyentavuğa ara ara diyorum aramıyor seni diyor guluyor. Annem de niye dedi. Bilmem dedi gulerek. Aklınca kendini beğendirecekte her zaman bunu beni şikayet ederek yapıyor benim uzerimden. Bak kızına anneni ara diyorum aramıyor ben arıyorum seni, bak kızın şunları şunları yapıyor (annemin benim sevmediği huylarımdan soyluyor). Normal gunluk konuşmamızda da dalga gecer tarzda konuşur. Bir şeyi insan gibi soylemek yerine azarlar tarzda soyler. Kolay kolay bir şeyi beğenmez soylenir, bu boyle mi olur, ne bicim yemek bu bilmem ne... bana deli, manyak, tipsiz der guler. Bu nasıl bir iletişim tarzı ya sizce bu normal mi. Ne yapıyım ? Bak her zaman guzel konuşalım diyorum anlatıyorum ana yok. Sinir hastası olucam yakında.