Merhabalar,

Sozlumun ve benim işim gereği home office calışıyoruz. Butun gun evdeyiz yani. İstanbuldayız şuan ama sozlum İzmirde mustakil ev alalım senede 3-5 ay plaja surekli gitme şansımız olur hem havuzlu bir villa olur gun daha keyifli gecer diyor. İstanbul olursa dairede yaşayabileceğiz.
Ben cok kararsız kaldım aileme yakın bi yer olsa daha mı avantajlı olur yoksa tum gun evde olduğumuz icin mustakil ve tatil beldesi olan bi yer daha mı iyi olur karar veremiyorum. İstanbul olsa bile ailemden farklı yakada yaşayacağız muhtemelen cunku ailemin yaşadığı yer hic merkezi değil. Bizde gun icinde sahil olsun , cafe restoran bar tarzı yerlere yurume mesafesinde olmak istiyoruz.

Annem yakın olun buraya diyor onların semtinde yaşayalım istiyor . Ben ise aşırı kararsızım ne istediğimi bilmiyorum galiba. Başka şehre gitsem pişman olur muyum kestiremiyorum. Başka şehre evlenip giden arkadaşlar ne tarz sıkıntılar yaşadınız? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Not: Sozlum yabancı, ailesi burda değil o yuzden. Ve ben istediğim kadar gidip gelebilirm aileme kısıtlama yapacak bir insan değil .