Bir haftadır kendimizce onlemlerimizi alarak tatildeyiz. Eşim ve 6 yaşındaki cocuğumla. Bugun donuyoruz. Ama ben stresten hic deşarj olamadım. Eşimin tatil anlayışı uyumak yatmak. Benimkisi ise gezip gormek tadını cıkarmak. Hele de sure kısıtlı olunca gunduzleri uyumak bana aptallık geliyor. Bundan dolayı bi kac gun bayağı bi gergin gecti sinirim tavan. Gonul git bu adamı boşa diyor donuşte 1 hafta oğlumla evden cıkmayıp her ihtimale karşı kendimizi karantinaya alacağız. Sonrasında cocuğumu annemlere bırakıp 3 gun veya 4 gun tek başına bi yerlere gidesim var cok fena. Hic tek başına boyle bisey yapmadım. Arabam var. Annemler cocuk konusunda tam destek sıkıntı olmaz onlardan yana. Ama bu adama ne deyip giderim bilmiyorum zaten şu anda keyifsiz konuşuyorum onunla zehir etti tatili uykusu batasıca. Her tatilde yapar bunu aglamadıgim tatil olmamıştır hic. Onunla tatilden nefret eder oldum uyuşuk adam. O yuzden gercekten artık resti cekesim var. Hayata uyumak icin gelmiş sadece. Cunda adası nasıldır? Tek başına gitsem uygun olur mu? Abes mi olur? Gercekten resti cekip gitmek biraz kafa dinlemek istiyorum. Olmaz mı