Herkese merhaba,
29 yaşındayım. Bir bucuk yıldır anksiyete bozukluğu tedavisi icin psikiyatristimin yazdığı Selectra adlı ilacı kullanıyorum. Gozle gorulur bir iyileşme var. Ancak bundan 7 yıl once duygularına karşılık vermediğim normal bir erkek arkadaşım tarafından olumle ve intiharla tehdit edildiğimden beri erkeklerden cok korkuyorum. Ozellikle son zamanlarda kadına şiddetin patlama yapması nedeniyle de bir erkeğin en ufak ilgisinden aşırı rahatsız olup, onu potansiyel tehlike olarak goruyorum ve bu nedenle hayatımda kimse yok.
Mesele olum korkusu değil. Hepimiz bir gun oleceğiz. Ancak doktora yapıyorum şu an ve ulkeme, milletime hizmet etmeden; serseri mayın gibi dolaşan bir manyağın hedefi olmak istemiyorum. Bir erkekten hoşlansam bile yeşil ışık yakamıyorum. Selectra evet pek cok konuda yardımcı oldu fakat erkeklerden aşırı korkma konusunda ne yapabileceğimi bilmiyorum. Sadece kardeş saydığım, duğunlerine dahi gittiğim, cocuklarının doğumunda yanlarında olduğum sosyal erkek arkadaşlarım var. Bir tek onlardan korkmuyorum. Ancak duygusal boyutta bir şeyler yaşayabileceğim tum erkekler bana ustunde "Olum tehlikesi" yazan bir kurukafadan farksız gorunuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.