bu kanalı bugun tam 2 saat internette araştırdım arkadaş 1 kişide iyi demezmi biri param icerde 3 ay oldu forum dolduruyorum alamıyorum diyor biri muşteri hizmeti yok destek kısmı yok diyor biri başka soyluyor biri 2 ay oldu halen kanalımda para kısmı acılmadı diyor gectigime pişman oldum 6 gun bitti halen para kazanma gozukmuyor yemişim cok para vermesini birazda huzur versin
bu ortaklıktan ayrılabilirmiyim yani partnerlikten ayrılabilirmiyim yada bu partnere başvurmuştum aynı kanal ile başka partnere başvurup o partner onaylarsa otomatikman cıkabilirmiyim ve bunun dışında onerebileceginiz partner varmı
---------- Mesaj saat 01:59:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:06 civarında gonderildi. ----------
Fullscreen şimdi bunu araştırdım ve ben bu awe de 6 gundur varım şimdi bu partnere başvuru yapabilirmiyim aweden ayrılmak icin ve bunlara başvurmak icin ne yapmam gerekli
---------- Mesaj saat 02:05:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:49 civarında gonderildi. ----------
okuyan var konuyu bilen yokmu ya bu lanet olası awe den ayrılmak icin ne yapmam gerek ve
FullScreen Network buraya katılmak istiyorum aweden ayrılmadan direk bu partnere başvuru yapsam sorun olurmu
---------- Mesaj saat 02:25:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:20 civarında gonderildi. ----------
bide aweden şu mail geldi acıklamasını tam yapabilecek varmı
channel has been approved but not able to process the awesomeness site
awesomenesstvnetwork
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- awesomenesstvnetwork