Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz gecirmemek icin zor tutyrm kendimi .Uzun olacak uşenen arkadaşlar okumasın.Daha once de eşim ve kaynanamla ilgili birkac konu acmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sutum gun be gun azalıyor . Stresten uzuntuden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip soylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana soyluyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga cıkarmadan donmuyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sutu bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf cakarak soyluyor bunları.Ben cok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok cok konuşmalıymışım gulmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit gecirmek daha cok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gun bir yere goturmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık doneminde oldu .Yine kavga cıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu kusluk doneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen duğunde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugune kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor oylesiyle evlensem cektiğime değerdi (Bisey cektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden duşmuşsun ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben universite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hicbir zaman mesleğimle ovunmedim. .Kulturlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetcilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cumlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem cok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Boyle bir insan duzelir mi zamanla ?