İyi geceler kızlar. Ben 10 aydır evliyim ancak sanki 100 yıl olmuş gibi bıkkınım. Eşimin halasıyla tatile cıktım bir hafta. Yola cıkacağımız gun biraz tartıştık farklı bi sebepten. Şunu farkettim ki bizde saygı denen bişey kalmamış bu konuda ben de sucluyum sinirliyken ağır konuşuyorum. Eşim de sinirlenince etrafı kırıp dokuyor. Telefonunu kırdı kumandayı vestiyeri vs. Yakında beni de kırıp doker mi ?

Birbirimize tahammulumuz kalmamış gibi. Ben baya soğumuşum bana diyoki tatilden gelince soğudun benden. Yok dedim gittiğim gun soğudum o kavgada. Eşim aslında merhametli benden daha vicdanlıdır. Yardımcıdır ev işlerinde. Yemek yapmasam sorun etmez ne koyarsan onune yer yemeğimin guzel olmadığını fark ederim mesela cok guzel olmuş diyip yer o konularda hic sıkıntım yok. Ailesiyle ilgili de bi sıkıntım yok gozumun icine bakıyolar. Benim sıkıntım eşimin yalan soylemesi

iddaa oynaması. Parayı cok sevmesi. Ben parayı seven insandan korkarım. Herşeyi yapabilirler. Benden para sakladığını da farkettim.evlilikte olmaması gerekir. Duğun icin cektiği kredi borcunu odememiş eve kağıt geldi kredi cektim onu kapattım mesela o kredi cektiğini bile sakladı benden. Evin mali işleri bende zaten. Ama sanki tum yuk omzumda gibi hissediyorum o sadece işe gidip geliyor maaşını bana veriyor benim hesaba atıyoruz borca faturaya vsgidiyor.Bu akşam ustu duştan cıktım telefonumu kurcalıyodu instama girmiş ta 3-5 yıl onceki dmlere bakıyor

dedim kusur bulcam diye bukadar da uğraşmazsın yani. Tartıştık yarın dedim avukata gidiyorum soğudumartık. Akşam sarıldı optu sarılmıcan mı dedi hayır dedim. İstediğini alcan dedi gitti uyudu. Cok dağınık anlattım kızlar farkındayım icimi doktum oylesine işte ya. Hissizleşmişim ama onu farkettim ağladım ama okadar yani sarılmadım opmedim usandım artık ne bilim. Ay oyle işte..