Daha onceden acmış olduğum İPhone 7 Vs Samsung S8 konusunda İPhone 7'yi servise gonderdiğimi soylemiştim. (Sorunum kasa acıklığı) Sonuc olarak ise telefonum ayıplı urun olmasına rağmen tamir gormuş ve raporda bildirilmemiştir. Raporda ''Cihazın yapılan mekanik ve gorsel incelemesinde belirtilen soruna rastlanmamıştır, cihaz tum testlerini başarıyla gecmiştir ve sorunsuz calışmaktadır. Cihaza guncel IOS son sistem yuklenmiştir.'' yazıyor. Telefon geldiğinde ise kasa acıklığı yoktu. Bu sorunun da giderilmesi icin telefonun kasasının değişmesi gerekiyor. Telefon 4 ay kullandım ve hic duşurmedim sadece kasada kılıftan kalan bir leke ve nokta kadar iki cizik mevcut ama Apple abartarak ve nereden gorduğunu bilmediğim bir sorun olarak raporda kullanıma bağlı olarak ekranda kalkma var yazmış. Oysa boyle bir sorun yok.
Telefonu tekrar servise gonderdim, bakalım sonuclar ne olacak. Telefonun sorununa kronik bir arıza olan fakat cok umursamadığım bir sorunu da ekledim. (tıslama sorunu) Telefon ile olumsuz bir şekilde karşılaşırsam ''Tuketici Hakem Heyetine'' başvuracağım. Ya da başka ne yapabilirim?