Daha oncede buradan yazmistim ama bu hesapmiydi bozulan telefonumda giden hesabimmiydi hatirlamiyorum severek kacarak evlendim annem yok babam ve iki erkek kardesim var istemedikleri bir evlilik yaptigim icin sahip cikmiyorlar ilk baslarda hersey cok guzeldi bir oglumuz olmsutu ailemle barismitim ama sonra onlarin yasam tarzi bizim ailenin yasam tarzi uyusmaynca skntilar basladi ama bunlari astik sonra bi kizimz oldu herseyiyiydi birden benden uzaklasmaua basladi farkettim sonra il disina gunu birlik gitti bi sefer mulakat var dedi10 saatlik yola gitti geldi derken gittigi o sehirden is ayarladi kendine insaat isi yapiyor orada bir okul tadilati isi ayarladi ve gitti 2 ay orda kaldi megersem orada evli 3 cocuklu bir kadinla iliakisi varmis ve bunu ogrendigimde ucuncuye hamile oldugumuda ogrndim kavgalar edildi neler yasandi kadin da dislo cikti vazgecmediler biribirlerinden konusmaya devam ettiler kadina kocasina soylemekle tehdit ettigmdeyse kocam olucak lanetlw birliktw baba istersen soyle bende mecbur kalirim gelirim senin ustune kuma dedi cocuklarindan bile vazgececek yani ve ailem biliyo bu durumu kac sefer bosanmak istedim uc cocukla hicbiri yanasmadi bana artik dusunmekten hasta olucam arastrdim kadin signma evlerini cocuklar cocuk esirgeme kurumuna veriliyormus ben onlarsz bi saniye nefes alamam ki biraz buyuk olsalar calisip kendi ayaklarim ustumde dursam diyorum en kucugu yeni 1 yasinda buyugu 6 yasinda ortanca 4 yasinda lutfen okuyarak yorum yapin boyle bir adama uc tane cocuk niye demeyin ucuncu cocugum hem surpriz olmstu hemde o karnmdayken zaten aldatldim cok zor ya cocuklarimla beraber kus olup ucmak istytm inanin