Merhabalar arkadaşlar ben 31 yaşındayım şu ara ev hanımıyım eşimle catışmaktan cok yoruldum ben iyiysem cok iyi eğer ben kotuysem biley dediysem butun ofkesini kusar zaten vara yoğa sinirlenen bi tip.bugunku olaya gelirsek bende bilimum mide rahatsızlıkları mevcut gastrit ulser yara vs.tabiki bunlar zaman icinde stres sıkıntıdan oldu gecen konu oldu eşim dedi ki senin miden ilac icip durduğun icin hasta dedi bende ne alakası var hasta olduğum icin iciyorum dedim o ilacları dedim.gercektenn ilac almasam bişey yiyemez hale geldim bende dedim ki stres sıkıntıdan oldu zaman icinde yıllar icinde kendini hafife alma dedim neyse bu kustu uc gundur kus bunun icin herşeyi ona yuklemişim ben kendim sacma sapan şeyler yuzunden triplere giriyomuşuoim kendi kendime onun bi katkısı yok tabi o yuzden hastaymışım.ben sakin konuşırken birden parladı tabi ne yapmışım biloem ne.zamanında telefonla bi kac kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yuzunden sutum cekiliyodu nerdeyse başkası olsa mahkemede biterdi işin sonu yalan mı tabi sen bişey yapmadın ya dedim.sen misin onu diyen birden kalktı hadi şimdi gidelim mahkemeye boşanalım hadi sen manyaksın da bana niye sataşıyosun da şimdi seni tokatlıycam da kavga mı istiyosun da nasıl bağırıyo sen sakince konışamaz mısın bi sakin ol diyorum yok avaz avaz bende cıktım dışarı hala bağırıyo arkamdan nerden cattım buna bilmiyorum