Kızlarrrr selamm klasik bi bdv konusuyla karşınızdayım;
gorumce ve kaynana teroru!!! Hatta kp dahil!
eşim artık kız kardeşinin yaptıklarından dolayı kendisiyle aradına epey mesafe koydu. Yaptıkları; bana terbiyesizlikler,evli adamlarla goruşmek birden fazla kişiyle yazışmalarfalan filan. Artık iflah olmayacağını şansını kay ettiğini duşunuyor. Ama kv ve gorumce surekli sanki eşim goruncemi cok kıskanıyormuş, onun kimseyle evlenmesini istemiyor, calışmasını evden cıkmasını istemiyormuş gibi surekli surekli bama laf sokuyorlar. Eşimin solediği lafı carpıtıp bana iletip ay bole bole dedi bla bla... bn işin gerceğini oğreniyorum ama her seferinde aa ole değil bole demekte istemiyorum.
Zamanında yani lise caularında onune gelenle goruştuğu icin onu cok kısıtlamış eşim, bunu da kardeşini cok kıskanıyordu hep yıllardr diye yanstıyolar bana, abilik yapmak kıskanclık mıdır? Artık durdurulamaz bi hale gelince babası da eşimin karışmasına kızınca ve bana yaptığı terbiyeszlikleri korukleyince eşim kardeşini bi nevi sildi. Ama onların bana soktuğu laflar bitmedi hırslanıyolar herhalde onu eşimin naparsa yapsın sahiplenmesini en cok ona değer vermesini parasını onla paylaşmasını, benim kızıma onun annelik yapmasını fln istiyorlar, kısaca ben sadece yatakta karısı olucam diğer eşlik ayrıcalıklarına kardeşi sahip olucak. Bunlarla nasıl baş ediyim uzak olamıyorum cok yakınız, kendi evimiz. Nolur bana bi care???