Technopat Ailesi merhabalar,

Şuan elimde Asus'un Zenfone 2 modeli mevcut, alalı 2-2,5 sene oluyor. Cihazda performans sorunu pek oluşmasa da en dıştaki kamera merceği aşırı derecede cizildiği icin artık fotoğraf cekemez oldum.

Telefonu genel olarak ofis amaclı kullanıyorum (mail takibi, Word, Excel, PDF duzenleme ve goruntuleme gibi) ek olarak sosyal medya hesaplarımı takip ediyorum. Oyun hic oynamıyorum desem yeridir. Telefon ihtiyacımın asıl sebebi kamerasının goruntu kalitesinin cizilmeden kaynaklı kotuleşmesi cunku bir STK'nın faaliyetlerinde yer alıyorum ve faaliyet sırasında ceşitli fotoğraflar cekmemiz isteniyor, bunları merkeze raporlayarak, gonderiyoruz. Telefon kamerası cizik olduğu icin her seferinde bana yuk olan DSLR'ı yanıma alıyorum. Bu durumdan yoruldum artık.

Bir sure daha bekleyerek İphone X'i satın almayı duşunmuştum fakat 7.000 TL bir telefona vermek mantıksız gelmeye başladı. Kamerası duzgun, yaptığım işleri yeni telefonumda da yapabileceğim bir cihaz arayışındayım. Onerilerinizi bekliyorum.

Aklımdaki modeller İphone SE 32 GB*, İphone 6 32 GB* veya Android bir telefon.

--
*Kapasite konusunda biraz endişem var fakat Google Drive'da 1 TB bulut depolama hakkım var bunu bir şekilde değerlendirebiliriz diye duşunuyorum.