iPhone 6 iPhone 6S şarja takıldığında telefon acılmıyor
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S şarja takıldığında telefon acılmıyor
-
25-09-2022, 08:56:49Eylul'un 29'unda sabahleyin telefonumu şarja taktığımda 15 dakika sonra yaklaşık 2 dakika kadar Apple logosunda kaldı ve acıldı. Şarj gostergesi gorunmuyordu, hat takılı olduğu halde aranıyor diyordu ve şarjı kısa sure sonra bitti. Şarja taktığımda telefon acılmadı. Telefoncuya teslim ettim şarj entegresinin bozulduğunu soyledi ve 200TL fiyat bicti. Başka telefonculara sordumduğumda 500TL, 350TL, 250TL fiyat ceken oldu. Başka bir telefonum olmadığı icin ve acil ihtiyacım olduğu icin oraya verdim. 3 gun sonra telefonu aldım ve calışıyordu. 10 gun sonra tekrar aynı durumu yaşadım. Oraya gittiğimde telefoncu aldı. Ertesi gun akşam gittiğimde şarj aletimden kaynaklandığını soyledi ve masraf cıkacağını soyledi. Adaptorumde ve kablomda bir sıkıntı olmadığını biliyorum eve tekrar gidip şarj aletimi aldım ve oraya goturdum ve bıraktım. Ertesi gun gittiğimde şarj entegresinden para almayacağını soyledi ama depolamada sorun olduğunu soyledi ve 150TL para istedi. 7 gundur bekliyorum ve anakartcıda olduğunu soyluyor ne zaman vereceğini soylemiyor. Evde tekim, babamın telefonunu kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor?