Oncelikle KK'nın yeni uyesiyim. Konu acma yerini bulma konusunda da biraz zorlandım

Yaklaşık olarak 3 aylık evliyim. Eşimle 1 bucuk sene goruştukten sonra evlendik. Bu surec icerisinde hemen hemen hergun beraberdik. Birbirimizi cok iyi tanıdığımızı duşunuyorduk taa ki evlenene kadar..

Balayından geldikten sonraki surecte eşimle hemen hergun ufak tefek konularda tartışıyoruz. Bu tartışmalarımız artık kavagaya donuşmeye başladı. Eşim artık kırıcı, yaptığı davranışlar bozukluk derecesinde kotu, sinirlilik ve işiyle yaşadığı aksi olayları benim uzerimde stres atması gibi durumlara gitmeye başladı. Daha oncesinde boyle bir durumumuz yoktu. Artık boşanmayı bile duşunuyorum ama eşimi cok seviyorum. Defalarca konuşmaya calıştım. 2-3 gun gayet iyi daha sonrasında eski davranışına geri donuyor. Evlendikten sonra her erkeğin değiştiğini soyluyorlar. Sizce de doğru mu ? Bu tarz durumla karşılaşan var mı? Care bulamıyorum. İlla bir erkeği tanımak icin onunla evlenmek mi gerek. Bu konuyla ilgili duşunceleriniz benim icin cok onemli.

Teşekkur ederim.